Menu

Facebook  Soundcloud  Youtube           

Mijn muziek tijdens de van de Deltaroute en straks ook onder de filmRijkswaterstaat en de ANWB zijn de initiatiefnemers van Beleef de Deltaroute. De 13 Deltawerken horen bij Nederland en zij beschermen ons tegen het water.

De werken mogen echter ook gezien worden. Hun locaties zijn een prachtig platform voor een ieder die wil genieten van de natuur, strand etc. Mij werd gevraagd om hier een nummer over te schrijven en ik was zeer vereerd. Ik zou tenslotte voor de Minister van Rijkswaterstaat Schultz van Haegen en andere hooggeplaatste ambtenaren en de directeur Generaal van de ANWB dit zelf gecomponeerde lied ten gehore brengen.

Ik heb het nummer in een korte tijd moeten schrijven en het werd zeer goed in ontvangst genomen. Er werd zelfs besloten om het nummer achter de nieuwe film van Beleef de Deltaroute te plaatsen. Dit zal voor mij zeker in de toekomst nog gevolgen hebben!

Contacteer mij

Zijn er vragen die nog niet op de website beantwoord worden? Neem dan gerust contact met me op en ik beantwoord ze graag. Kortom: Mail me!

Connect

Log In or Register