Menu

Facebook  Soundcloud  Youtube           

Nieuws

Optreden tijdens lancering Deltaroute

Mijn muziek tijdens de van de Deltaroute en straks ook onder de filmRijkswaterstaat en de ANWB zijn de initiatiefnemers van Beleef de Deltaroute. De 13 Deltawerken horen bij Nederland en zij beschermen ons tegen het water.

De werken mogen echter ook gezien worden. Hun locaties zijn een prachtig platform voor een ieder die wil genieten van de natuur, strand etc. Mij werd gevraagd om hier een nummer over te schrijven en ik was zeer vereerd. Ik zou tenslotte voor de Minister van Rijkswaterstaat Schultz van Haegen en andere hooggeplaatste ambtenaren en de directeur Generaal van de ANWB dit zelf gecomponeerde lied ten gehore brengen.

Ik heb het nummer in een korte tijd moeten schrijven en het werd zeer goed in ontvangst genomen. Er werd zelfs besloten om het nummer achter de nieuwe film van Beleef de Deltaroute te plaatsen. Dit zal voor mij zeker in de toekomst nog gevolgen hebben!

Optreden voor Reuma Vereniging

Ik ga optreden voor de Reuma verenigingGoede doelen hebben altijd een plek in mijn hart. Een verzoek van de Reuma Pati├źnten Vereniging Bergen op Zoom kon ik zodoende niet afslaan. De club organiseert 13 december een evenement voor haar leden waar ik bij mag zingen. ik heb er zin in!

Touren door Spanje

Ik ga optreden in Spanje!Nieuws, nieuws, nieuws! Het afgelopen seizoen heb ik een aantal keer op mogen treden in Spanje. Na mijn optreden in Belgie voor Sir Brandson is het balletje gaan rollen. Nu mag ik verder in Spanje aan de bak! Er staan een aantal optredens gepland met, in het gunstige gevolg, dat ik terug mag komen. Nu de winter in Nederland ├ęcht zijn tol doet eisen, vind ik het warme Spanje een prima alternatief. Maar natuurlijk kijk ik vooral uit naar het zingen en het publiek vermaken. Tot snel in Nederland en grensgebieden!

Meer artikelen...

  1. Fotoshoot achter de rug

Contacteer mij

Zijn er vragen die nog niet op de website beantwoord worden? Neem dan gerust contact met me op en ik beantwoord ze graag. Kortom: Mail me!

Connect

Log In or Register