Menu

Facebook  Soundcloud  Youtube           

Uncategorised

Biografie

Sonja van der WeegenWie Sonja van der Weegen zegt, zegt muziek. De veelzijdige zangeres staat al op zesjarige leeftijd in Carré voor een optreden tijdens het Grand Gala Desinfants. Vanaf dat moment heeft ze de smaak te pakken en ademt ze muziek. Naast het dagelijks bespelen van de piano, hongert ze naar het podium.

De Roads Family vormt op haar zevende het antwoord hierop. Samen met broers en zussen reist ze geheel Nederland af met de kinderarbeidsinspectie op de hielen. Tijdens het toeren worden er liveoptredens gegeven, maar het acht koppige gezelschap is ook regelmatig op radio en TV te bewonderen en verschijnt zelfs op plaat met diverse kaskrakers zoals Dennie Christian. Het is een periode waarin Sonja veel leert, maar ook een passie voor reizen ontwikkelt.

Eigen werk
Met het spelen van haar eigen nummer Loosing You bij de TV show Conamus gooit de zangeres op haar twaalfde hoge ogen. Het inspireert haar definitief om met eigen werk aan de slag te gaan.

X-Factor
Na een carriere bij de Koninklijke Marine en een rolletje in GTST is de zangeres nu weer terug bij haar oude liefde: de muziek. Met optredens in de liveshows van X-Factor en diverse Belgische podia met het gezelschap Hearts én als onderdeel van Flamingroep Los Musicalos maakt ze in korte tijd veel spreekwoordelijke meters op het podium, maar de belangrijkste stappen moeten nog volgen.

Sonja en Virgin topman Richard BransonAlbum
Sonja brengt begin 2015 een eigen album uit met zelfgeschreven nummers. Ze staat daarnaast zowel solo als met band regelmatig op het podium. Inmiddels overschrijdt ze ook regelmatig de landsgrenzen om in Spanje op te treden, of gewoon bij onze Zuiderburen om voor Virgin topman Richard Branson een aantal nummers ten gehore te brengen. Onlangs bracht ze ook een preview van eigen werk naar buiten, want tijdens de opening van de Deltaroute mocht de zangeres een speciaal voor deze gelegenheid geschreven nummer spelen voor de aanwezige hoogwaardigheidsbekleders waaronder ministers. Sonja is van alle markten thuis!

Sonja van der Weegen is te boeken als veelzijdig zangeres in diverse formaties. Zo kan ze zowel een set met popnummers brengen als een jazzy optreden verzorgen. Sonja komt tot haar recht in intieme settings, net zo goed als met bijvoorbeeld  het jazzorkest Rythm & Brass Ssession Orchestra.

Contacteer mij

Zijn er vragen die nog niet op de website beantwoord worden? Neem dan gerust contact met me op en ik beantwoord ze graag. Kortom: Mail me!

Connect

Log In or Register